![]() |
|
|||||||
| BalkanBux-Host | FatWarez.Org | FW-Image | Ptd-Data | BB-Chat | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Kalendar | Pretraga | Today's Posts | Mark Forums Read |
| Prijedlozi Imate bilo kakav prijedlog za zajednicu? Postavite ga ovdje. |
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
#1 |
|
Njivar
![]() Join Date: May 2010
Pozdrav ljudi!!
Ovako...imam prijedlog kako timski možemo zaraditi preko forexa. Najmanje bi nas petero trebalo biti u timu a naravno poželjno je i više. Na stranici: http://www.forexautomoney.com/ možete vidjeti primjer kak sve to funkcionira. Zapravo, oni nude mjesečno članstvo od 100$ i daju nam signale(preko svog programa) kada trebamo prodavati koju valatu a kada kupovati. ali prije toga nude i trial verziju od 5$. Ja sam kupio ovu trial verziju i mislim da stvar funkcionira. Ne 100% kak su oni opisali nego barem 90%. Evo ukratko kako sam ja to shvatio: Kod njih dobivamo signale kada što prodati ili kupiti i plaćamo im mjesečno 100$, a posebno skinemo neku forex platformu preko koje to radimo, npr: http://lite-forex.com/ Izdvojio sam ovu platformu jer za početak možemo uplatiti samo 1$. Znači nisu potrebna neka velika ulaganja i jednostavna je za korištenje. Ja sam odustao od toga jer sam se registrirao u krivo vrijeme... tj. registrrao sam se u petak a preko vikenda nema trgovanja pa mi tri dana otislo bez veze i sad ne mogu dobiti više tih tri dana probnog roka![]() Ideja je da nas petero ili koliko se već prijavi, zajdeno na jednog člana uplatimo 100$ za te signale...znači svaki po 20$(ako nas bude 5). Tj. prvo bi imali tri dana probnog roka za 5$ i nakon toga možemo odustati ako vam se ne svidi. Onaj preko kojeg bi kupili autoForex dao bi nam šifru i username te bi se svatko od tima mogao prijaviti na stranicu i vidjeti što kupiti ili prodati. Svatko bi za sebe skinu platformu i uplatio koliko želi(a što se mene tiče možemo i zajdeno, sve možemo još detaljno dogovoriti). Stvar je vrlo jednostavna i mislim da bi lako mogla proći! Naravno, slušam sve sugestije i primjedbe i prijdloge u vezi toga!
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zlatni Clan
![]() Join Date: Sep 2009
iskreno , mislim da necete dobro proci te da cete potrošiti novac tih 100$ za cistu glupost . Iskreno , ima dosta ljudi koji se baš bave forexom te ako nezelis uciti , bolje njima uplati novac i dogovori se mjesecno kako da šta ide . to bi ti bilo isplativije . Ovo za forex signale , mi je totalna banana.
|
|
|
#4 |
|
Njivar
to sam i ja prvo mislio da je scam ali još nisam našao dokaz da nije...ako imas dokaz slobodno ga daj da svi vidimo, a mogli bi otvoriti neku temu gdje bi stavljali stranice koje su scam...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Marenda!
![]() |
posto sam u svijetu forexa duze vrijeme, pratim dosta strane forume itd o svemu sto je vezano uz forex, i stoga znam ljude koji imaju losa iskustva sa tom stranicom. svi ljudi su stranci, stoga ih nema na nasem forumu. al mozes i uguglat ime stranice sa dodatkom scam, pa idi link po link i pregledavaj, i vidjet ces sam. uglavnom stranica je toliko na snazi , da vec jako puno ljudi zna za nju. da je tako kao sto kazu, na svim forumima bi bila tema njihova sa 5 zvijezdica u kojoj bi tisuce ljudi postalo rezultate. itd.
mozda bolje da pokusas savladat forex sam, barem znas onda na cemu si i sam kontroliras trejjdove itd. ovako oslanjanje na neku stranicu koja daje signale nije bas preporucljivo. skini negdje platformu i isprobaj trend trgovanje na h4 tf-u nije tesko, i mislim da ces imat bolje rezultate nego sa ovom stranicom sa signalima. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Njivar
ok...zato i postoje forumi
![]() hvala na savjetu...al za sada nemam vremena da ulazim u forex zbog faksa
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Njivar
pozz
Vrag ,molim te mozes li dati neku demo platformu na kojoj mogu isprobati forex malo a da neidem odam sa pravim parama hvala |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Marenda!
![]() |
dobrodosao na forum ... Ace..
evo mozes na ovoj stranici napravit demo racun i skinut platformu. Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Marenda!
![]() |
aa fax stisce. a nista .. probaj nac negdje neku stranicu sa signalima, al da nije scam. pa postavi ovdje i cekaj da se netko javi ako zeli isprobat tu opciju.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zlatni Clan
![]() Join Date: Sep 2009
Trebat čemo zamoliti google da pored svakog pojma forex u njihovoj tražilici napišu "Forex nije laka zarada". 95% novih ljudi u forexu misli kako će preko noći dići milion i zato upadaju u razne zamke scamera. Forex je vrlo ozbiljan posao i trejder treba biti psihički stabilna osoba. Malo je ljudi koji će vam uspjeti prenesti dobar signal i još k tome da ga znate ispravno upotrijebiti. Jer nije samo bitno pritisnuti sell ili buy na određenoj razini. Treba se kužiti kako se došlo do određenog ulaza i kako ispratiti trejd do izlaza.
|
|
|
|
#11 |
|
Njivar
što je tiče forex signala koje sam ja naveo imali su kalkulator gdje si ti upisao cijenu(Bid) po kojoj si kupio a on ti izracunao vrijednosti na kojima trebas odustati; Stop Loss i Take Profit
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
|
|